Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Inici

Atenció cursetistes Wetness de PBPicornell!!

 

Benvolguts, benvolgudes

 

S'apropa l'estiu, i amb ell, el final del tercer trimestre dels cursos d'activitat aquàtica Wetness.

Com ja vam informar abans de setmana santa, via web i mailing, direcció va treballar un pla de recuperació d'aquelles classes que van quedar pendents de realitzar-se al primer trimestre, per les mesures de contenció vers la COVID-19 a nivell estatal. Va ser durant la setmana santa quan vam començar a recuperar-ne algunes de les sessions i serà ara al juny, només acabar el tercer trimestre, quan resoldrem la resta de classes i poder així, garantir l'assoliment dels objectius establerts en cada curs segons la nostra metodologia.

Per tant, cursetistes de PBPicornell us recordem que, amb el tercer trimestre, les vostres sessions Wetness no finalitzen! Del 21 de juny al 31 de juliol, continuaran, en el vostre horari habitual. La resta, es realitzaran del 13 de setembre al 2 d'octubre. Junt abans de començar els nous cursos 2021-2022 que s'iniciaran el 4 d'octubre.

 

Continuarem informant via mailing i web, qualsevol dubte o consulta pot dirigir-se al correu electrònic info_arroba_picornell.cat.

Agraïm com sempre la vostra comprensió. Des del CEM Piscines Bernat Picornell seguirem treballant per garantir, cada dia, el millor servei.

 

Atentament,

L'equip de direcció.

 

<< volver