Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Última hora covid-19

Tancament dels centres esportius municipals

 
 No es pot dir que no ho hem intentat i que no ho hem lluitat però, una vegada més, ens enfrontem a una situació que escapa de les nostres competències. Sentim profundament comunicar que les autoritats de salut pública determinen que dilluns 20 de juliol, tanquen també els centres esportius municipals, durant un període de quinze dies, mesura que recull la Resolució SLT/1746/2020, del 17 de juliol, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Amb l'excepció dels Campus Olímpia de Picornell, que continuaran operatius. La piscina EXTERIOR de PBPICORNELL i PMMONTJUÏC quedarà obert.

L'Ajuntament de Barcelona ha intentat suspendre aquests tancaments però sense èxit.

Els equipaments esportius de Barcelona hem fet una gran inversió humana i econòmica per a adaptar les instal·lacions a la nova situació creant espais segurs per a la pràctica esportiva, i està demostrat, que no s'ha registrat cap contagi. L'#EsportÉsSalut i bàsic per al benestar de la ciutadania i defensem que #NoSomOciSomSalut. Esperem, poder tornar molt aviat a donar els nostres imprescindibles serveis tant per la supervivència del sector, com per la del nostre equip, que tants esforços ha dedicat en aquests moments i que aprofitem el moment per a reconèixer aquesta incondicional tasca que porten fent ja vàries setmanes, sense descans.

Tornem a pregar paciència i comprensió pels fets en aquest extraordinari marc. Comunicarem al minut qualsevol canvi o novetat.

Esperem que aquest malson aviat acabi i puguem retrobar-nos sense inconvenients.

 

Cuidem-nos!

 

 

Imatge de catalunya.com, gràcies.

 

<< volver