Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Última hora covid-19

Les tasques per a la reobertura són ja a la recta final

Manteniment no ha parat des dels inicis del confinament, ha assistit cada dia al centre per mantenir les instal·lacions en les millors condicions possibles. Amb la desescalada l'equip va ser reforçat per a poder fer una bona "rentada de cara" de tot el centre, val la pena valorar tot el seu esforç i constància. Ens complau informar que les seves tasques de millora per a la reobertura, són ja a la recta final 💪🏼

Per a la seguretat dels usuaris, vers el virus, s'han tret tots els eixugacabells de mà i anul·lat els eixugacabells murals. S'estan revisant els endolls i reforçant les seves proteccions. Els rentamans han estat restaurats amb fenòlic i silicona. S'han renovat els comptadors de recirculació dels spas i arreglat la tarima dels spas tant d'homes com els de dones, reforçat i pintat. S'han retirat els separadors de les dutxes, per a emprimar i pintar de nou i revisat les saboneres. Reparades les fuites d'aigua de les dutxes i desinfectat totes les pinyes. Es col·locarà sostre a les dutxes del vestidor d'homes de la planta principal. Les fustes caigudes a totes les saunes seran reparades així com el gresite de tots els banys de vapor. Els WC seran reparats dels òxids. Les manetes de les portes dels vestidors es pinten de nou com també es pinta i s'emprima el bany de vapor mixt i la paret de sobre la porta del vestidor de grups femení.

S'anul·laran les fonts d'aigua i es retirarà el punt d'assistència per al tècnic de la sala de fitness evitant així càrregues virals. I pel mateix motiu estem traient o immobilitzant totes les portes possibles, com la de la sala de fitness o les del pàdel. Revisant, reparant i desinfectant a fons tots els telescopis i retorns de les portes que no puguin romandre obertes.

S'estan netejant, desinfectant fons i preparant la "posada en marxa" de totes les piscines. S'arreglaran els rodapeus de la piscina coberta i els comptadors d'aportació de les piscines. Les esquerdes i la borada seran reparades de les dues piscines així com l'òxid de la piscina coberta i se sanejaran les reixes pluvials amb rovell de la piscina exterior. Es realitzarà un tractament d'hipertèrmia i hipercloruració dels circuits ACS.

Estem repassant de pintura les sales d'activitats dirigides, així com les baranes de tota la instal·lació. El sostre de la sala 1 es repararà i també la tarima del monitor d'spinning. Arreglarem els suports de les estores i tots els vidres trencats.

Instal·lem gel a la recepció al servei de tots i mampares de metacrilat per seguretat. S'ha renovat tots la instal·lació elèctrica i som ajustant les nebulitzacions dels conductes generals. Rascat, tractat i pintat les humitats de les parets de l'entrada.

La zona pàdel està sent repassada tant a escala tècnica com higiènica.

...

 

I no ens oblidem de la petita de la família! Les Piscines Municipals de Montjuïc també s'estan netejant i condicionant per a la tornada.

Aquí hem buidat i tractat el vas de la piscina de waterpolo i reparat els òxids. Reparem el terra de la platja de piscina borada inclosa i revisem i substituïm les reixes pluvials. Col·locarem una barra de seguretat a la piscina de salts i en repararem les fustes malmeses.

Netegem, desinfectem i posem a punt la piscina principal, preparem dos serveis a platja de piscina i repassem i reparem les portes d'accés. Es fa un tractament desengreixant de filtres, es revisa tot el sistema de filtració i desinfecció i muntem una tercera bomba d'impulsió a la piscina de bany lliure. Llum al vestidor de piscina. Pinyes de les dutxes desinfectades a fons i tractament i desinfecció dels circuits ACS també a les Piscines Municipals.

L'estructura de la recepció és reparada i pintada, la mampara de seguretat de metacrilat també és col·locada.

...

 

Una feina dedicada al benestar del nostre usuari, que esperem molt aviat pugui gaudir d'unes instal·lacions segures i mantingudes amb carinyo. Ja queda menys per tornar a veure PBPicornell en una rutina diària tan enyorada, amb vosaltres!

Tasques de millora a les Piscines Bernat Picornell
 

<< volver