Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Última hora covid-19

Confirmades les activitats dirigides per a la reobertura!

Magnífiques notícies! Coordinació dóna llum verda al nou quadrant d'activitats dirigides que s'implantarà amb la reobertura. Graella que ha estat dissenyada complint estrictament les indicacions de les autoritats sanitàries per a la seguretat de tots i procurant respectar al màxim les diferents tipologies d'activitats, acostant-nos tot el possible a l'horari habitual de les activitats dirigides reduint al mínim els canvis, dins el marc de la situació.

Totes les classes disposen de 30 minuts entre sessions per a la correcta neteja i desinfecció de l'espai i també, del material, que després de cada ús serà emmagatzemat en un lloc específic i definit a la sala per assegurar la total desinfecció. Per a una major tranquil·litat, resaltar les estacions amb hidroalcohol i viricida que trobareu a varis punts, al vostre abast.

Com ja hem comentat a l'apartat d'espais, a les sales de les activitats dirigides s'han col·locat elements visuals per a respectar les distàncies mínimes de seguretat entre els usuaris. L'aforament quedarà reduït seguint l'actual normativa. Hem canviat la sala d'Spinning per a tenir més espai entre les bicis i més renovació de l'aire.

S'han organitzat algunes activitats de sempre a espais a l'aire lliure: l'espai del Hardcircuit acollirà vàries de les nostres sessions. La platja entre les dues piscines exteriors, també serà escenari de les activitats coreografiades amb més ritme! A més, per a animar la tornada, s'han inclòs noves activitats:

  • Gac: activitat dirigida de tonificació i força-resistència dels músculs del tronc inferior (glutis, abdomen i quàdriceps), on els grups musculars es treballen de manera aïllada per augmentar la seva eficàcia.
  • Postural: activitat dirigida on treballarem la millora de la mobilitat, la força, la flexibilitat i la postura corporal del cos.
  • Picornell Runn: activitat dirigida a l'aire lliure on treballarem diferents circuits i les diferents velocitats. Treballant carrera contínua, fartleks, carrera de curta i llarga distància.
 
Descarrega't la graella i vés pensant amb quina activitat et reenganxaràs o quina de nova provaràs perquè això ja fa olor de vida PBPicornell!

 

 

<< volver