Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Última hora covid-19

Un pas més cap a la tornada: Reobertura del CEM Pau Negre - Parc del Migdia

No més esperes per a tots els que estem desitjant tornar a fer esport a la muntanya màgica! Tenim confirmació de l'Ajuntament de Barcelona per a la reobertura del CEM Pau Negre-Parc del Migdia, aquest mateix dilluns, on tots els abonats a Piscines Picornell podran assistir a reprendre les seves rutines esportives!

Mentre duri la fase 2, caldrà cita prèvia enviant un correu a paunegre_arroba_seae.es indicant nom i cognoms de l'abonat, la data i l'hora d'accés. Després només caldrà un registre nominal a l'entrada de les instal·lacions. Pau Negre, per descomptat, també ha pres mesures i protocols d'higiene i seguretat. Els espais han sigut ja netejats a fons. A l'entrada trobareu una estació desinfectant amb hidrogel i viricida. Els accessos d'entrada i sortida seran independents i les circulacions guiades per elements visuals, respectant en tot moment les distàncies de 2 metres per seguretat. Preguem l'ús de mascareta a les zones comunes i de pas, i sempre que no s'estigui fent esport. Els vestidors quedaran inhabilitats fins a la fase 3 per a una major precaució. La pista d'atletisme consta de 8 carrers, i el seu aforament màxim és de 50 persones per torn (incloent-hi atletes, entrenadors i personal de suport). Tot i que la normativa vigent permet grups d'entrenament de fins a 15 persones, sempre que es mantinguin les mesures higièniques i la distància de seguretat de 2 metres, la RFEA recomana que en el possible els grups d'entrenament siguin el més reduït possible.

A continuació detallem la normativa per a l'ús dels carrers a les pistes d'atletisme:

Es recomana l'ús de carrers de forma individual, amb una distància mínima de seguretat d'entre 5 i 10 metres entre persones (depenent de l'activitat), i de la següent forma.

  • Carrer 1: Per a sèries de 400m.
  • Carrers 2: Tancada
  • Carrer 3: Velocitat
  • Carrer 4: Carrer de retorn
  • Carrer 5: Tancada
  • Carrer 6: Tanques
  • Carrer 7: Carrer de retorn
  • Carrer 8: Tancada
  • Perímetre exterior: Per rodar
 
Apelem al bon compliment de la normativa per a una convivència saludable i segura.
Ens anima pensar, que amb aquesta reobertura, estem un pas més a prop de tornar, a una nova normalitat, diferent però junts de nou.

 

 

 

<< volver