Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Instagram Youtube

SEAE

Forus

Sala de Fitness

L'espai d'entrenament de les qualitats físiques bàsiques

És un espai on podràs treballar les diferents qualitats físiques bàsiques (força, resistència, flexibilitat i velocitat), utilitzant diferents màquines i/o materials.

Dins de la sala de fitness, podrem diferenciar:

  • Zona cardiovascular: Trobaràs diferents màquines per treballar la resistència.
  • Zona de màquines Isocinètiques: consisteix en maquinària guiada on podràs treballar la diferent musculatura de forma específica. És una bona manera d'iniciarse en els diferents treballs de força.
  • Zona de pes lliure, principalments per abonats que ja estiguin iniciats en el món del fitness ja que per realitzar els exercicis és imprescindible tenir un bon control corporal i un alt coneixement de la tècnica d'execució per evitar lesions.

En la sala de fitness, permanentment, un dels nostres tècnics t'informarà de què treballar i com fer-ho de forma segura, per evitar lesions innecessàries. Aquest el trobaràs en un espai central reservat a la preparació dels entrenaments on podràs comentar, valorar, planificar el teu entrenament tant amb el nostre tècnic com amb els teus companys d'entrenament.

En aquest mateix espai trobaràs un expositor amb 12 programes d'entrenament que s'ajustaran en tot moment als teus objectius i al teu nivell.

Si a més necessites un suplement proteínic, disposes d'una màquina que t'ho subministrarà a un preu molt assequible.

Consulta'ls, estan al teu servei!