Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Avís Legal

Avís Legal

Moltes gràcies per consultar el nostre lloc web. Aquesta pàgina web pertany a Aigua Esports i Salut S.L. (d'ara en endavant AES), te com a activitat la prestació de serveis de gestió i administració de la Piscines Bernat Picornell, incloent les pistes de pàdel i el seu lloguer, així com totes les activitats esportives i serveis associats a aquest centre esportiu.

  

Identificació. En compliment amb el deure informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen a l'entitat titular del lloc www.picornell.cat

Denominació Social: AES, S.L.
Domicilio:  Avda. de l'Estadi 30-38 - 08038 Barcelona
Telèfon: 93 423 40 41 e-mailinfo_arroba_picornell.cat
CIF: B62849674
Inscripció registral: Registre Mercantil de Barcelona, Inscripció 1ª, Tom 34484, Foli 55, Fulla B-248222

 

Propietat intel·lectual i industrial. Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d'elements continguts en aquesta Web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a AES i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de AES. L'accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió d'aquets drets per part de AES, tret que s'estableixi expressament el contrari.

 

Condicions d'ús. L'accés a aquest lloc web implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús sense reserves que regulen l'accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a la disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes. Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d'aquest lloc web per a la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació. AES, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se d'aquesta utilització o ús de la informació. Tant l'accés a aquesta Web com l'ús que pugui fer-se de la informació continguda en la mateixa és de l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. L'usuari s'obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d'aquest Avís Legal. AES no pot assegurar la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a aquest lloc web, encara que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

 

 

 

<< volver