Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Inici

Posa't al dia dels canvis i novetats que la situació del coronavius porta al teu centre!

Recomanacions per als nostres abonats

El compliment de la normativa és més important que mai. A més de la normativa ordinària del centre i de les específiques per als espais, deixem una sèrie de recomanacions a seguir, a fi de millorar la convivència.

 • Si us plau, si tens algun símptoma compatible amb el COVID-19, actua amb responsabilitat, evita accedir al CEM i actua seguint les indicacions del personal Sanitari del teu CAP.
 • Renta't les mans amb freqüència. A Picornell trobaràs sabó de mans i gel hidroalcohòlic repartit per tota la instal·lació.
 • Consulta l'aforament en el nostre web abans d'accedir (botó groc a mà dreta del home).
 • L'accés és preferent per als abonats. En cas de restricció d'aforament no es vendran entrades puntuals.
 • Utilitza la tovallola sempre, sobretot a la Sala de fitness i a les hamaques. A recepció trobaràs tovalloles d'un sol ús a la venda.
 • Disposaràs d'una estació de desinfecció amb viricida i paper per desinfectar els elements que consideris oportuns.
 • Respecta si us plau, la senyalètica i les indicacions que doni el personal de l'equipament. Recordem que els cercles indiquen on ens hem de situar.
 • Recorda que no hi haurà fonts d'aigua disponibles, procura portar una ampolla d'aigua.
 • Per qualsevol dubte relacionat amb el covid19 pots consultar-ho a ensensortirem_arroba_picornell.cat
 • Recorda reservar les teves classes a través de l'app o del botó reserves del nostre web (botó taronja a mà dreta del home).

Entre tots farem unes instal·lacions familiars, i segures!
T'esperem dilluns 22!

 

 

Protocols d'ús i circulació

Ja tens tot el que necessites per a tornar al teu gimnàs aquest dilluns!? Tu prepara la motxilla que nosaltres t'expliquem com serà la tornada! Pren-te deu minuts i informa't dels protocols del teu centre en el marc del coronavirus, les circulacions i els usos dels espais, tot de la mà d'en Gerard!

www.instagram.com/p/CBqo-EFqcFd/

En dos dies, ens retrobem, per fi ❤️

 
Registra't per accedir a PMMunicipals!

Ets un fan Lover de les nostres instal:lacions Piscines Municipals de Montjuïc? Doncs presta atenció que això t'interesa!!!
Com una altra de les mesures que l'impacte del coronavirus ens porta a implantar, l'accés a les famoses Piscines de salud haurà de ser previ registre. Escaneja el QR de la foto i entra al link que et dona. Accediràs a la nostra plataforma de registre. Registreu-vos amb dades bàsiques tota la família i conserveu el QR generat, l'haureu de mostrar a l'entrada del centre!

No et funciona el QR? Et deixem el link: municipals.webreserves.net

També pots accedir al registre a través del nou botó "Registra't PMMunicipals" a la dreta de la pàgina principal del nostre web.

I tu, tens ganes d'estiu amb les millors vistes de Barcelona??

 

Tornem!


Ens fa molta il.lusió poder transmetre que Pbpicornell reobrirà amb la fase 3. Concretament, us esperem de nou el dia 22 de juny, en un marc diferent i extraordinari però per fi, JUNTS❤️

Seguiu les indicacions dels nous protocols al web link en bio☝🏼

Les imatges del vídeo corresponen a les instal.lacions abans del confinament.

#JaEnsQuedaMenys

 
Nou sistema de reserva per a les teves classes preferides

Una altra de les novetats que porta la reobertura del centre en aquesta nova etapa, és la forma de reservar plaça a les activitats dirigides. Seguint un cop més, com en tots els aspectes, la normativa vigent de les autoritats sanitàries per a la prevenció, i protecció davant el coronavirus, hem de controlar rigorosament l'aforament de les sales i de les sessions.

Podreu accedir al sistema de reserves per dues vies:

 •    Des del nostre web, clicant al botó "RESERVES CLASSES & PISTES" i enregistrant-te al formulari: bit.ly/2XRUtRf accediràs a la plataforma d'activitats dirigides i de reserves de pistes de pàdel, hauràs d'anar a l'apartat específic d'activitats dirigides. Ja només et quedarà triar la teva classe en el seu horari i reservar-la. Podràs accedir a la teva reserva i modificar-la en tot moment així com afegir-la al teu Google Calendar! Et deixem a baix captures per a il·lustrar el procés.
 •    Des de la mateixa app de pàdel Piscines Picornell: ANDROID bit.ly/30zU5J2 ; IOS apple.co/3e84DDf

Les característiques són les següents:

 •    Aquest servei és exclusiu per a abonats de PBPicornell.
 •    S'ha de reservar plaça a totes les activitats, sense excepció.
 •    Es permet fer un màxim de 2 reserves diàries o 10 setmanals.
 •    Reserves a partir de les 48 hores  d'antelació de l'activitat.
 •    5 minuts abans de l'activitat, es tancaran les reserves.
 •    Es poden cancel·lar les reserves fins 5 minuts abans de l'inici de la sessió.
 •    Si sobren places, es podrà accedir a la classe sense reserva, respectant l'ordre d'arribada.


Preguem respectar entre tots les noves mesures d'accés i convivència, és per al bé i la salut de tothom. Estem desitjant veure't tornar!

 

Les tasques per a la reobertura són ja a la recta final

Manteniment no ha parat des dels inicis del confinament, ha assistit cada dia al centre per mantenir les instal·lacions en les millors condicions possibles. Amb la desescalada l'equip va ser reforçat per a poder fer una bona "rentada de cara" de tot el centre, val la pena valorar tot el seu esforç i constància. Ens complau informar que les seves tasques de millora per a la reobertura, són ja a la recta final 💪🏼

Per a la seguretat dels usuaris, vers el virus, s'han tret tots els eixugacabells de mà i anul·lat els eixugacabells murals. S'estan revisant els endolls i reforçant les seves proteccions. Els rentamans han estat restaurats amb fenòlic i silicona. S'han renovat els comptadors de recirculació dels spas i arreglat la tarima dels spas tant d'homes com els de dones, reforçat i pintat. S'han retirat els separadors de les dutxes, per a emprimar i pintar de nou i revisat les saboneres. Reparades les fuites d'aigua de les dutxes i desinfectat totes les pinyes. Es col·locarà sostre a les dutxes del vestidor d'homes de la planta principal. Les fustes caigudes a totes les saunes seran reparades així com el gresite de tots els banys de vapor. Els WC seran reparats dels òxids. Les manetes de les portes dels vestidors es pinten de nou com també es pinta i s'emprima el bany de vapor mixt i la paret de sobre la porta del vestidor de grups femení.

S'anul·laran les fonts d'aigua i es retirarà el punt d'assistència per al tècnic de la sala de fitness evitant així càrregues virals. I pel mateix motiu estem traient o immobilitzant totes les portes possibles, com la de la sala de fitness o les del pàdel. Revisant, reparant i desinfectant a fons tots els telescopis i retorns de les portes que no puguin romandre obertes.

S'estan netejant, desinfectant fons i preparant la "posada en marxa" de totes les piscines. S'arreglaran els rodapeus de la piscina coberta i els comptadors d'aportació de les piscines. Les esquerdes i la borada seran reparades de les dues piscines així com l'òxid de la piscina coberta i se sanejaran les reixes pluvials amb rovell de la piscina exterior. Es realitzarà un tractament d'hipertèrmia i hipercloruració dels circuits ACS.

Estem repassant de pintura les sales d'activitats dirigides, així com les baranes de tota la instal·lació. El sostre de la sala 1 es repararà i també la tarima del monitor d'spinning. Arreglarem els suports de les estores i tots els vidres trencats.

Instal·lem gel a la recepció al servei de tots i mampares de metacrilat per seguretat. S'ha renovat tots la instal·lació elèctrica i som ajustant les nebulitzacions dels conductes generals. Rascat, tractat i pintat les humitats de les parets de l'entrada.

La zona pàdel està sent repassada tant a escala tècnica com higiènica.

...

I no ens oblidem de la petita de la família! Les Piscines Municipals de Montjuïc també s'estan netejant i condicionant per a la tornada.

Aquí hem buidat i tractat el vas de la piscina de waterpolo i reparat els òxids. Reparem el terra de la platja de piscina borada inclosa i revisem i substituïm les reixes pluvials. Col·locarem una barra de seguretat a la piscina de salts i en repararem les fustes malmeses.

Netegem, desinfectem i posem a punt la piscina principal, preparem dos serveis a platja de piscina i repassem i reparem les portes d'accés. Es fa un tractament desengreixant de filtres, es revisa tot el sistema de filtració i desinfecció i muntem una tercera bomba d'impulsió a la piscina de bany lliure. Llum al vestidor de piscina. Pinyes de les dutxes desinfectades a fons i tractament i desinfecció dels circuits ACS també a les Piscines Municipals.

L'estructura de la recepció és reparada i pintada, la mampara de seguretat de metacrilat també és col·locada.

...

Una feina dedicada al benestar del nostre usuari, que esperem molt aviat pugui gaudir d'unes instal·lacions segures i mantingudes amb carinyo. Ja queda menys per tornar a veure PBPicornell en una rutina diària tan enyorada, amb vosaltres!

 
La salut de tots per davant de tot

Estem parlant molt de les mesures futures un cop reobert el centre, tot i que el nostres treballadors estan des dels inicis de la pandèmia i ho estaran mentre duri aquesta situació, dotats dels equips de protecció individual recomanats per les autoritats sanitàries i segueixen rigorosament les indicacions per a la seva seguretat, i la de tots.

Destaquem que tot el nostre equip ha realitzat o realitzarà abans de la reobertura del centre, una formació específica en matèria de Prevenció de Riscos Laborals, així com dels protocols específics i adapatacions dels espais i serveis vers el marc que estem vivint.

PBPicornell s'esforça al màxim en la lluitacontra el coronavirus, sumant-se dia a dia en les accions correctes per a parar el virus. La salut de tots, per davant de tot!

 
Nova activitat Picor Runn

La reobertura de PBPicornell portarà novetats... Com la nova activitat PICOR RUNN 🏃🏃‍♀️🏃‍♂️

Perfecta per als running lovers ❤️ on treballarem diferents circuits i diferents velocitats, la carrera continua, fartleks, la carrera de curta i de llarga distància. Durarà 1 hora amb escalfament i estiraments, tot a l'aire lliure, a l'incomparable marc de la muntanya de Montjuïc 🍃 i de la mà de la nostra tècnica Kajol, participant activa de curses d'orientació per muntanya.

Es farà cada dimarts, dimecres i divendres de 19.30 a 20.30 hores. Caldrà reservar plaça, ja que l'activitat acollirà un màxim de 15 persones. Aviat informarem sobre la plataforma de reserves 👏

L'extraordinària situació que ens està fent viure el coronavirus ens ha portat a renovar-nos i a provar nous reptes que donen l'oportunitat de gaudir l'entorn màgic que té Piscines Picornell😍

#JaQuedaMenys #EnsEnSortirem

 

Confirmades les activitats dirigides per a la reobertura!

Magnífiques notícies! Coordinació dóna llum verda al nou quadrant d'activitats dirigides que s'implantarà amb la reobertura. Graella que ha estat dissenyada complint estrictament les indicacions de les autoritats sanitàries per a la seguretat de tots i procurant respectar al màxim les diferents tipologies d'activitats, acostant-nos tot el possible a l'horari habitual de les activitats dirigides reduint al mínim els canvis, dins el marc de la situació.

Totes les classes disposen de 30 minuts entre sessions per a la correcta neteja i desinfecció de l'espai i també, del material, que després de cada ús serà emmagatzemat en un lloc específic i definit a la sala per assegurar la total desinfecció. Per a una major tranquil·litat, resaltar les estacions amb hidroalcohol i viricida que trobareu a varis punts, al vostre abast.

Com ja hem comentat a l'apartat d'espais, a les sales de les activitats dirigides s'han col·locat elements visuals per a respectar les distàncies mínimes de seguretat entre els usuaris. L'aforament quedarà reduït seguint l'actual normativa. Hem canviat la sala d'Spinning per a tenir més espai entre les bicis i més renovació de l'aire.

S'han organitzat algunes activitats de sempre a espais a l'aire lliure: l'espai del Hardcircuit acollirà vàries de les nostres sessions. La platja entre les dues piscines exteriors, també serà escenari de les activitats coreografiades amb més ritme! A més, per a animar la tornada, s'han inclòs noves activitats:

 • Gac: activitat dirigida de tonificació i força-resistència dels músculs del tronc inferior (glutis, abdomen i quàdriceps), on els grups musculars es treballen de manera aïllada per augmentar la seva eficàcia.
 • Postural: activitat dirigida on treballarem la millora de la mobilitat, la força, la flexibilitat i la postura corporal del cos.
 • Picornell Runn: activitat dirigida a l'aire lliure on treballarem diferents circuits i les diferents velocitats. Treballant carrera contínua, fartleks, carrera de curta i llarga distància.
 
Descarrega't la graella i vés pensant amb quina activitat et reenganxaràs o quina de nova provaràs perquè això ja fa olor de vida PBPicornell!
 
Un pas més cap a la tornada: Reobertura del CEM Pau Negre - Parc del Migdia

No més esperes per a tots els que estem desitjant tornar a fer esport a la muntanya màgica! Tenim confirmació de l'Ajuntament de Barcelona per a la reobertura del CEM Pau Negre-Parc del Migdia, aquest mateix dilluns, on tots els abonats a Piscines Picornell podran assistir a reprendre les seves rutines esportives!

Mentre duri la fase 2, caldrà cita prèvia enviant un correu a paunegre_arroba_seae.es indicant nom i cognoms de l'abonat, la data i l'hora d'accés. Després només caldrà un registre nominal a l'entrada de les instal·lacions. Pau Negre, per descomptat, també ha pres mesures i protocols d'higiene i seguretat. Els espais han sigut ja netejats a fons. A l'entrada trobareu una estació desinfectant amb hidrogel i viricida. Els accessos d'entrada i sortida seran independents i les circulacions guiades per elements visuals, respectant en tot moment les distàncies de 2 metres per seguretat. Preguem l'ús de mascareta a les zones comunes i de pas, i sempre que no s'estigui fent esport. Els vestidors quedaran inhabilitats fins a la fase 3 per a una major precaució. La pista d'atletisme consta de 8 carrers, i el seu aforament màxim és de 50 persones per torn (incloent-hi atletes, entrenadors i personal de suport). Tot i que la normativa vigent permet grups d'entrenament de fins a 15 persones, sempre que es mantinguin les mesures higièniques i la distància de seguretat de 2 metres, la RFEA recomana que en el possible els grups d'entrenament siguin el més reduït possible.

A continuació detallem la normativa per a l'ús dels carrers a les pistes d'atletisme:

Es recomana l'ús de carrers de forma individual, amb una distància mínima de seguretat d'entre 5 i 10 metres entre persones (depenent de l'activitat), i de la següent forma.

   Carrer 1: Per a sèries de 400m.
   Carrers 2: Tancada
   Carrer 3: Velocitat
   Carrer 4: Carrer de retorn
   Carrer 5: Tancada
   Carrer 6: Tanques
   Carrer 7: Carrer de retorn
   Carrer 8: Tancada
   Perímetre exterior: Per rodar


Apelem al bon compliment de la normativa per a una convivència saludable i segura.
Ens anima pensar, que amb aquesta reobertura, estem un pas més a prop de tornar, a una nova normalitat, diferent però junts de nou.

 
Adaptem els espais garantint la seguretat sanitària

Les tasques d'adequació del centre van més enllà de la neteja. Perquè puguis fer un ús segur de les teves instal·lacions, PBPicornell està prenent mesures i realitzant els següents canvis:

 • Reforcem al màxim la ventilació dels espais per a garantir la màxima renovació de l'aire possible.
 • Implementem elements de senyalització per a regular el sentit i la distribució de les circulacions.
 • Instal·lem elements de senyalització als diferents espais per a regular la distància mínima de seguretat entre usuaris. Aquests elements estaran als vestidors, a les sales d'activitats dirigides, a la sala de Fitness...
 • Adaptem els aforaments dels espais limitant-los als criteris establerts per les autoritats sanitàries.
 • Inhabilitem assecadors, i fonts de càrrega viral per evitar punts de risc.
 • Instal·lem mampares de seguretat de metacrilat a la recepció.
 • Adaptem la graella d'activitats dirigides per poder mantenir el màxim nombre d'activitats amb els nous protocols, deixant el temps necessari entre sessions, per a una correcta desinfecció i ventilació. Afegim activitats a l'aire lliure. Limitem l'aforament màxim també de les classes. Canviem la sala d'Spinning! Només les classes virtuals es mantindran a la sala 3. Serà la sala 2, molt més espaiosa, la que acollirà el nombre màxim de bicicletes, separades a 2 metres cadascuna, les classes d'Spinning amb els teus monitors de sempre.
 • Es repartiran estacions de desinfecció a tots els espais de la instal·lació. Aquests kits constaran de Gel Hidroalcòholic, Producte Virucida i paper.
 • En general adaptem tots i cada un dels espais esportius, garantint sempre, el màxim nombre d'elements i distanciament de seguretat.

Canvia l'escenari, canvia la normativa i la rutina diària. Preguem responsabilitat i consciència de la situació excepcional en què ens trobem i seguim entre tots, les indicacions de seguretat per a una convivència saludable i segura.

I aquí no ens aturem, seguirem treballant en més canvis, millores i novetats. La teva tranquil·litat i confiança és molt important, volem que continuïs formant part d'aquesta ja família que és Piscines Picornell.

 

#JaQuedaMenys #EnsEnSortirem

 

En marxa el nou protocol de neteja i desinfecció

La nostra prioritat serà sempre per sobre de tot, la vostra seguretat. És per això que hem elaborat un pla de neteja i desinfecció a la instal·lació, seguint les indicacions sanitàries de les autoritats i que s'aniran adaptant als protocols vigents en cada moment, per garantir la salut de tots i ja, s'està treballant en l'aplicació:

 • Actualment ja està en marxa una neteja i desinfecció a fons de tots els espais per a l'obertura de l'equipament.
 • El pla reforça el servei de neteja en l'horari d'obertura del centre.
 • Emprem productes especialitzats i homologats per les autoritats sanitàries.
 • Realitzarem una neteja sistemàtica de tots els espais, tenint especial atenció als elements com agafadors, poms de porta (...)
 • Realitzarem una neteja de la Sala d'activitats i del material emprat, després de cada sessió.
 • Es repartiran estacions de desinfecció per tots els espais de la instal·lació. Aquests kits constaran de Gel Hidroalcohòlic, Producte Virucida i paper.

En la soledat de les instal·lacions buides, enyorem els dies de trànsit de les vostres visites. Seguim avançant cap a la reobertura.

 
Avui ja ens queda menys, per tornar a veure'ns!

En aquesta secció anirem informant dels canvis i novetats que la situació del coronavirus porta a les nostres instal·lacions. I tenim bones noves: l'equip de Piscines Picornell, ja està treballant en la reobertura.

Aviat, podrem donar un calendari de dates d'inici i noves informacions així com, les mesures d'higiene i protecció davant el virus covid-19.

 

Esperem, comptar amb tu!

 

<< volver