Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Inici

L'estalvi energètic és cosa de tots!

 
Què és la Marató d'Estalvi Energètic?

És una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l'ús i el consum d'energia que té la voluntat afegida de destinar l'estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica que es farà durant el mes de febrer.

Per què fem la Marató?

En primer lloc, perquè pensem que és molt important que totes les persones que treballem o fem ús dels edificis i equipaments municipals siguem conscients de l'energia, l'aigua o la calefacció que consumim.

Parant atenció a com consumim l'energia veurem que amb petites accions quotidianes podem reduir molt el consum. Per exemple, utilitzant només mig dipòsit de la cadena del vàter, pujant les escales a peu en comptes d'agafar l'ascensor, o assegurant-nos que tenim una temperatura eficient en la climatització.

També fem aquesta acció perquè volem solidaritzar-nos amb les persones que pateixen pobresa energètica i destinar els diners que estalviem a finançar projectes que assegurin que cap ciutadà pateix fred, manca d'aigua ni talls de llum.

L'aigua i l'energia són recursos finits i l'ús abusiu té conseqüències per al conjunt del planeta. Reduir el consum d'energia ajuda a combatre els efectes del canvi climàtic.

Què fem a Piscines Picornell per reduir el consum d'energia? 

  • Il·luminació LED a tota la instal·lació, en tota la instal.lació.
  • Substitució de 2 calderes de 1969 de 2100 Kcal/h cadascuna, per 4 murals de condensació de 125 Kcal amb laconsegüent rebaixa de consum i d'emissións de CO2. 
  • Aprofitem la calor produïda per la refredadora de la sala de fitness, per escalfar l'aigua de la piscina coberta.
  • Col.locació de plaques solars amb un estalvi de 342.591 Kwh/any, de gas de 29.156 m3/any i de CO2 de 72.000 kg/any.
 
Què farem a Piscines Picornell per sumar-nos a la Marató d'Estalvi Energètic?
  • Repartirem entre els alumnes dels cursos wet kids i wet junior 1000 gots per utilitzar a l'hora de raspallar-se les dents per sensabilitzar-los de la importància de fer-ho amb un got i no directament de l'aixeta, el que comporta un major consum d'aigua.
  • Farem jocs i activitats amb els cursos d'activitat aquàtica, wet kids i wet junior, per conscienciar de l'estalvi d'aigua. A través del joc, conscienciarem als més petits de tota l'aigua que podem arribar a gastar en les accions més quotidianes, com pot ser la dutxa diaria.
  • Informarem als abonats mitjançant cartells, xarxes i web de les accions que ja es realitzen a Piscines Picornell per tal d'estalviar llum, gas, aigua i electricitat. 
  • Construirem una estructura amb ampolles i/o garrafes d'aigua a l'entrada de la instal·lació, que representi la quantitat d'aigua que es consumeix a Picornell en un determinat interval de temps.
  • Crearem una bústia a la recepció per recollir les propostes/idees d'estalvi energètic dels abonats/usuaris de Piscines Picornell. Les propostes també podràn enviar-se a info_arroba_picornell.cat
  • Programarem i informarem als usuaris de determinades accions puntuals d'estalvi energètic i la quantificació del mateix. Els resulatats es donaran a conèixer als usuaris posteriorment.
 
Entre tots sumem estalvi energètic! Participa-hi! 
 
Per a més informació de la campanya municipal:  bit.ly/2BdUnI1
 
 
 

<< volver