Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Inici

Piscines Municipals de Montjuïc

 
Tot i els esforços per a minimitzar les incomoditats que la celebració del '33è Campionat d'Europa de waterpolo Barcelona 2018' està ocasionant, lamentem profundament, les molèsties que s'estan esdevenint.

Des del dia 27 de juny, s'estan realitzant les tasques d'acondicionament per al campionat. Les necessitats logístiques de l'europeu han variat i han obligat a reduir places d'aparcament i platja de piscina però, les zones afectades, no s'incrementaran.

Com abonat de Piscines Picornell, pots accedir amb la teva polsera o identificador d'abonat, des del 29 de juny i sense cap cost addicional a les Piscines Municipals de Montjuïc. Només una mica més amunt, davant del funicular, una piscina exterior amb les millors vistes de Barcelona t'està esperant, on podràs relaxar-te, nedar i prendre el sol! El seu horari habitual és de dilluns a diumenges d'11 a 18.30 hores. Visita-les!

El dia 10 de juliol, Piscines Picornell estarà de tasques de trasllat dels seus serveis, tot i així podreu gaudir de la piscina, en el seu horari habitual, a les Piscines Municipals de Montjuïc. 

Dimecres 11 a les 7.30 h, podreu gaudir dels serveis de Picornell a les Piscines Municipals de Montjuïc fins el 29 de juliol. Durant aquests dies tindràs activitats dirigides variades (podeu obtenir la graella a la recepció) de màquines de fitness (per a treballar tots els grups musculars) i de zona de peses que permetran continuar amb el teu entrenament diari. A més, si vens en cotxe, també disposareu de pàrquing.

Els horaris d'obertura seran de dilluns a dissabtes de 7.30 a 22 i els diumenges de 7.30 a 19 hores.

La piscina obrirà de dilluns a dissabtes de 7.30 a 20.30 i els diumenges de 7.30 a 19 hores.

I la sala de fitness estarà disponible de dilluns a dissabtes de 7.30 a 22 i els diumenges de 7.30 a 15 hores.

Inevitablement, ambdues instal·lacions romandran tancades del 18 al 21 de juliol.

Som conscients d'una alteració en la vostra rutina, i és per això que Piscines Picornell, a més, ha bonificat el 40% de la quota d'abonament del mes de juliol!

Per als aficionats al waterpolo hem tancat un acord amb la Federació Catalana de Natació que us permetrà un 20% de descompte en la compra d'entrades pels partits, utilitzant el codi promocional WP2018BCN.

En breu, tot tornarà a la normalitat.

Agraïm la vostra paciència.

 
Com accedir al pàrquing de les Piscines Municipals de Montjuïc
 

<< volver