Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Cursos

Informa't aquí sobre els cursos de Picornell

Piscines Picornell pots trobar el curs que millor s'adapta a les teves necessitats. Hi ha per a totes les edats.
 

Wet Kids [de 3 a 5 anys] nascuts entre 2013-2011.
El principal objectiu d'aquest programa és la familiarització de l'infant amb el medi aquàtic a partir del treball d'hàbits d'higiene, d'eines bàsiques motrius i petits desplaçaments, per aconseguir una autonomia motriu aquàtica. Les activitats es plantegen des d'una vessant pedagògica, que respecta l'evolució i la voluntat del nen, amb la finalitat de contribuir des de l'àmbit aquàtic a la seva educació integral.


Continguts: familiarització, flotacions, lliscaments, exercicis de respiració i petits desplaçaments.

 
 

Wet junior [de 6 a 14 anys] nascuts entre 2010 i 2002.
Els objectius principals en aquestes edats són millorar les habilitats dins l'aigua i incidir en l'aprenentatge motriu. S'introdueixen les tècniques d'estil, un cop el nen ha assolit un domini del medi adequat en les etapes anteriors. Tot i així, es continua tenint en compte l'evolució de cada nen, per adaptar la pràctica en cada cas, i els hàbits d'ordre i higiene.

Continguts: familiarització, habilitats aquàtiques, perfeccionament tècnic i iniciació a altres esports aquàtics.

 
 

Wet Young [de 15 a 18 anys], nascuts entre 2001-1998.

Es tracta d'un curs adreçat als joves amb edats compreses entre el 15 i els 18 anys. En aquest curs es podran consolidar les habilitats aquàtiques, el perfeccionament tècnic i els esports aquàtics. Es treballen les diferents disciplines aquàtiques, i relacionades amb elles tècnica, entrenament, formes jugades, entre d'altres.

Requisits: tenir un cert domini aquàtic.

 
 

Wet Senior: cursos d'activitats aquàtiques per a joves i adults

Cursos adreçats a adults i joves, a partir de 15 anys. Programa adreçat a persones a partir dels 15 anys que els agrada nedar i volen aprendre i/o millorar la seva tècnica d'estils de natació.


Continguts: iniciació, perfeccionament tècnic i manteniment.

 
 

Wet Senior +: cursos d'activitats aquàtiques per a gent gran
Curs per a majors de 65 anys. Activitat aquàtica per a gent gran. Es realitzen exercicis propis de natació i de la tècnica dels estils, tenint en compte les característiques específiques d'aquest grup de població.


Continguts: treballs de flexibilitat, tonificació i relaxació muscular.

 
 

Escola municipal de natació sincronitzada
Programa adreçat a nens i nenes a partir dels 7 anys. ( nascuts del 2008 en endavant ).
Objectius. Aconseguir el domini i el control del cos, tot evitant la rigidesa i la tensió corporal / Practicar posicions i moviments bàsics per a la realització de qualsevol figura / Millorar la coordinació i el ritme / Participar en competicions oficials.
Requisits: tenir un cert domini aquàtic. Es passa una prova per determinar les aptituds aquàtiques.

Proves de natació sincronitzada: 16 de setembre, a les 18.15 h. Piscina climatitzada  

 
 

Tecnificació

Descripció: És un programa adreçat a nens i nenes, nascuts entre el 1999 i 2010, per iniciar-los en la pràctica esportiva i participar en competicions oficials.

Requisits: tenir cert domini aquàtic i passar la prova d'aptitud, que tindrà lloc el 15 de setembre a les 18h a piscina climatitzada.

 
 

<< volver