Piscines Picornell 

appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Inici

Picornell Solidari

La marca Picornell Solidari té el compromís d'ajudar als que més ho necessiten de forma desinteressada. Picornell vol contribuir de forma activa i voluntària en accions solidàries en l'àmbit social i mediambiental.

 

 

L'Hospital Sant Joan de Déu rep les joguines de Piscines Picornell

Un cop finalitzada la campanya de recollida de joguines que hem dut a terme, en Joan Oliver, àrea de màrqueting i comunicació de Piscines Picornell, els ha lliurat als voluntaris de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Us volem donar les gràcies a tots els que heu contribuït a que els nens ingressats a l'hospital o a aquells que segueixen un tractament ambulatori, puguin fer realitat els seus somnis la nit més màgica de l'any.

 

Picornell Solidari amb la Fundació Pare Manel

Aquest estiu sumem les nostres pràctiques solidaries amb la Fundació Pere Manel, institució sense ànim de lucre, d'acció social i educativa, arrelada als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona.

Aquesta Fundació impulsa projectes que defensin el desenvolupament dels drets i de la qualitat  de vida de totes les persones que pateixen exclusió i marginació social. Els àmbits principals on es centren les seves activitats i intervencions són la infància/joventut, el món penitenciari i el desenvolupament comunitari.

Des de Picornell unim el nostre compromís perquè els joves de la fundació gaudeixen d'una jornada acollint-los a les nostres instal·lacions.

 

 

 

"El Pau té un somni"

El passat 5 de novembre van passar per les Piscines Municipals de Montjuïc els responsables de crear un vídeo per a l'Obra Social de Sant Joan de Déu, destinat a recaudar fons per poder continuar la investigació sobre la distròfia muscular de Becker, una malaltia degenerativa que es transmet de mare a fill.

Aquest vídeo s'ha publicat a la plataforma de implica-t.org de "micro donacions de l´Obra Social de Sant Joan de Déu".

Montserrat Carulla, Tomàs Molina, Mònica Terribas i el Mag Lari són alguns dels rostres coneguts que apareixen al vídeo per oferir el seu suport.

Us animem a veure'l i compartir-lo perquè el somni de Pau acabi sent realitat.

implica-t.org/ca/campaigns/tinc-un-somni/

 

 

Picornell Solidari amb Médicos Sin Fronteras

La situació d'emergència mundial i especialment la que està vivint el continent africà amb la crisi de l'èbola, està reben l'inestimable l'ajut  de Médicos Sin Fronteras que es veu necessitada de continus  recursos per poder fer front a aquesta terrible malaltia, vista la dimensió de l'epidèmia.

 

Us adjuntem el link per si voleu més informació.

bit.ly/1sbIRxL

 
Picornell col.labora amb Carites. entregant-los tots els objectes perduts a la instal.lació que no són reclamats després d'un mes.
 
Ara li toca a Martina, una nena de Yecla (Murcia), necessita 40 tones per poder fer un tractament de rehabilitació especial per recuperar el somriure. Ho aconseguirem?

Segur que sí!

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i us animo a continuar! Amb petits gestos podem aconseguir molt!

 

<< volver