Piscines Picornell 

appstore googleplay
Segueix-nos: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Els nostres entrenadors personals

Teia Felip 

Formació
Fisioterapeuta especialista en el mètode Busquet (cadenes musculars), en tècniques miotensives i manipulatives de columna i pelvis, en teràpies de reequilibració del raquis i de l'aparell locomotor, en teràpia fascial i en massatge infantil.

Sóc fisioterapeuta des de fa 16 anys, dedicats majoritàriament a l'àmbit de l'esport i especialitzada en rehabilitació. Em satisfà poder ajudar a les persones a viure amb una major qualitat de vida, prevenint, millorant i/o recuperant els seus problemes físics.

L'avantatge de comptar amb un entrenador personal és el treball individualitzat, únic i totalment adaptat al teu cas particular, amb un seguiment constant per part d'un especialista.

A la meva vida sempre ha existit l'esport. Vaig començar jugant a bàsquet de ben petita. Ara combino running, piscina, sala de fitness, vies ferrades, treking... Faig esport per mantenir cos i ment saludables, i sempre que puc a l'aire lliure, en contacte amb la natura.

 

 

Laura Torrent

Formació
Fisioterapeuta, especialista en teràpies manuals, en rehabilitació aquàtica i en pilates per a la rehabilitació.

Fa 6 anys que treballo com a fisioterapeuta, i també aquí a Picornell, fent tractaments individuals i personalitzats.

El que més m'agrada és poder ajudar als abonats a tenir una salut òptima, ja sigui recuperant una lesió o treballant des de la prevenció.

La clau per a la salut és treballar el teu cos escoltant-te, deixar-te guiar pel què necessitis en aquell moment, ja sigui un spinning per desfogar les tensions del dia, un zumba per divertir-te o una classe de ioga quan el que vols és relaxar-te. L'entrenador t'ajuda a fer-ho i aconseguir els teus objectius més ràpidament d'una manera guiada i controlada.

Des de molt petita sempre he fet esport. Vaig començar fent gimnàstica artística als 8 anys, i així vaig descobrir el món del fitness i del  gimnàs, i el segueixo gaudint en treballar en aquesta instal·lació.

 

 

Josefina Toscano

Formació

Llicenciada en Ciències biològiques. Entrenadora personal i preparadora física titulada en CEAF Argentina. Entrenadora d'atletisme, natació, pilates i boxa.

Fa 10 anys que sóc entrenadora, després de 15 anys de dedicar-me a l'handbol a nivell professional, tant a l'Argentina com a Espanya.
El que primer pregunto als meus clients són els interessos personals respecte a l'esport, les seves motivacions a l'hora d'entrenar i els seus objectius a curt i llarg termini. Després, saber què esperen d'un entrenador personal. És un plaer poder acompanyar-los en el procés d'aconseguir un objectiu, indiferentment si és de rendiment o millorar l'estat físic. És altament satisfactori poder veure la seva progressió en tots els nivell, ja siguin físics, com a nivell de confiança personal i de motivació a mida que assoleix els seus reptes.

Entrenar amb un especialista és treballar al costat d'algú capacitat per ajudar-te a arribar a les teves fites tenint en compte tots els factors possibles per evitar lesions i complir-les de la forma més eficient i en el menor temps possible.

He practicat triatló i curses de muntanya, i actualment em dedico a l'atletisme.

 

Andrés Arroyo

Formació
Llicenciat en Ciències de l'activitat Física i de l'Esport per la Universitat de Barcelona (INEFC).

Fa més de 2 anys que sóc entrenador personal i poder ajudar a la gent a buscar més salut i més felicitat em té enganxat a la meva feina. Estic treballant amb una de les meves passions, l'esport, i l'utilitzo com a eina per fer sentir millor als demés.

Per a mi, en l'entrenament com en altres situacions de la vida, és essencial saber en quin punt ens trobem a l'hora de començar un nou camí. Per tant, sempre pregunto quin és el seu objectiu i com entrena en aquell moment per assolir-lo.

L'entrenador personal t'ajuda a arribar a la teva fita per un camí més fàcil, amb més diversió i dinamisme i, a la vegada, més saludable.

Tot i que vinc del món del futbol, des de fa un temps el triatló ha passat a ser el meu esport... I de tant en tant m'atreveixo amb altres disciplines com el trail running!

 

 

Fabrizio Gravina

Formació

Llicenciat en Ciències de l'activitat Física i de l'Esport per la Universitat de Milà, màster en alt rendiment CEMEDE FC Barcelona, màster en Bimecanica Resistance Institute i entrenador de triatló nacional.

Em dedico a l'entrenament personalitzat des de fa 12 anys i és per a mi una de les feines més satisfactòries que puguin existir. Poder acompanyar a una persona perquè pugui assolir el seu repte, sigui esportiu o de salut, no té preu. He tingut la sort en aquests anys de poder entrenar  moltíssimes persones de tots els nivells, esportistes professionals, amateurs, apassionats de l'esport, persones que volien millorar el seu estat de forma o recuperar-se d'una lesió.

Aquest últim camp de la readaptació física, juntament amb la preparació física, són els àmbits en què m'he anat especialitzant en aquests anys. Crec molt en la possibilitat de recuperar la condició física ideal després de patir una lesió.

Cada cos és diferent i és necessari, primer de tot, conèixer les característiques de cadascú abans de qualsevol esforç físic. Si les progressions estan ben realitzades i les càrregues correctament proporcionades, l'exercici físic és el millor fàrmac que existeix.

De petit practicava tennis i voleibol, fins que a la universitat vaig tenir l'oportunitat de col·laborar amb tècnics de la selecció italiana de triatló, i a partir d'aquí aquest esport i qualsevol disciplina de resistència s'han convertit en la meva gran passió. M'agrada practicar els esports que practiquen  els meus alumnes, per poder entendre millor les seves peculiaritats.

L'entrenament personal és una eina molt vàlida per aconseguir els objectius d'una forma saludable, possible i progressiva.

 
Alessandro Bonato

Formació
Llicenciat en Ciències de l'activitat física i l'esport per la Universitat de Milà
Diploma de Personal Trainer, Back School (escola de l'esquena), gimnàstica postural i readaptació física esportiva.
Diploma de Quiromassatgista i Kinesio Tape

He treballat com a entrenador personal, a diversos centres a Itàlia i a Barcelona. Fa 8 anys que m'hi dedico. La temporada 2010-2011 vaig arribar a col·laborar amb la cantera de l'AC Milan, equip de primera divisió de fútbol en Itàlia, treballant amb els nois de 14 a 18 anys.

Estic especialitzat en gimnàstica postural preventiva i readaptativa, enfocada a la cura i prevenció de les lesions esportives. A part d'això, m'agrada molt entrenar en circuits d'alta intensitat i cos lliure, posant ènfasi en el desenvolupament de la força i resistència física.

La meva prioritat sempre és la salut i l'estat físic i mental dels meus clients, un equilibri clau per assolir objectius tant esportius com quotidians. M'encanta motivar a la gent i ser un punt de referència de la seva salut i benestar, i cuidar dels seus costums i acompanyar-los per assolir els objectius marcats.  

Tota la meva vida he practicat esport, d'alt nivell, com futbol i tennis, i també bàsquet. Des de fa 3 anys m'agrada practicar volei platja i fer curses de running de petita (10km) i mitjana distància (21km).