Piscines Picornell 

appstore googleplay
Segueix-nos: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

EP Fitness: preparació física, postural, aquàtica, d'alta intensitat, pilates i pàdel

EP forma física

Una bona forma física significa aconseguir força, tono i flexibilitat, i reduir la grassa corporal.

Si optes per aquesta modalitat, comptaràs amb l'ajut d'un professional que et motivarà amb un entrenament variat i molt complet, i que t'acompanyarà en el treball per assolir-la. 

+ info a epicornell_arroba_picornell.cat

 

EP postural

Conèixer el teu cos és important per evitar o saber como efectuar aquells gestos quotidians que sense adonar-te, et provoquen molèsties a l'esquena o lesions.  Amb un treball adequat dels diferents grups musculars aquests problemes es poden evitar.

+ info a epicornell_arroba_picornell.cat 

 

EP preparació física

Independentment de l'esport que practiquis, un factor determinant per millorar el teu rendiment és augmentar els nivells de força. Amb la guia d'un professional et serà més fàcil assolir nous reptes, ja que dosificarà i planificarà el teu entrenament d'acord amb els teus objectius.

+ info a epicornell_arroba_picornell.cat 

 

EP hard circuit

Si t'agrada l'exercici d'alta intensitat, practica un circuit de tipus militar dissenyat per posar-te al límit i entrenar al màxim de les teves capacitats.

Tenim un espai de treball específic, el HARD circuit, i un entrenador que et marcarà reptes personals.

+ info a epicornell_arroba_picornell.cat

 

EP pilates

És un sistema d'entrenament amb el qual millores la funcionalitat de la musculatura, especialment la que protegeix l'esquena, a més de guanyar elasticitat, coordinació i força. En aquest treball, la ment i el control de la respiració i la relaxació juguen un paper important. Amb un entrenador dedicat a tu, podràs aconseguir resultats ràpidament.

Et sentiràs millor, et veuràs millor... i aconseguiràs un cos nou!

+ info a epicornell_arroba_picornell.cat

 

EP aquàtic

Des d'aprendre a nedar fins a millorar la teva tècnica, no importa l'edat que tinguis. Un tècnic especialista es convertirà en el teu professor particular.

També et pot ajudar a estar en forma mitjançant un entrenament exclusivament aquàtic.

+ info a epicornell_arroba_picornell.cat

 

EP Pàdel

Si el que vols és millorar la teva tècnica o introduir-te a aquest esport, tens la possibilitat de contractar un especialista com a entrenador personal. Amb ell aprendràs els cops principals, la tàctica del joc i podràs preparar-te físicament per gaudir d'un esport fascinant i divertit.

Si ja ets un jugador experimentat, amb un cert nivell de joc, l'entrenador t'ajudarà a millorar la preparació física per prevenir eventuals lesions i millorar el teu rendiment.

Pots contractar un entrenament individual, amb parella o en grup de 3 o 4 persones.

+ info a epicornell_arroba_picornell.cat