Piscines Picornell 

appstore googleplay
Segueix-nos: Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

SEAE

Pàdel

Pistes de Pàdel

 
 
Piscines Picornell disposa de 3 pistes de pàdel a l'exterior de l'edifici. El lloguer i el pagament es fan online a través del link que trobaras a l'inici de la pàgina web. Les reserves es poden fer amb 15 dies d'antelació. Però si vols reservar 3 setmanes abans, ho pots fer amb la tarifa ADVANCE.  

Preus:

Pista/hora abonats: 9,68 €
Pista/hora no abonats: 13,83 €
Lloguer raquetes: 3,65 €
Lloguer llum/hora: 2,44 € 

Tarifa ADVANCE:

La tarifa Advance et permet reservar amb 2 setmanes d'antelació.

Abonats: 13,84 €
No abonats: 27,66 €


NORMATIVA GENERAL:

Tots els usuaris de la pista llogada han d'estar entre 15 i 30 minuts abans a la recepció per fer les següents gestions: confirmació de la reserva, identificació del llogater i traspàs de la clau de la pista.

La persona que ha fet la reserva ha de presentar el DNI per obtenir la clau de la pista llogada. Serà retornat en el moment de devolució de la clau.

La clau és el sistema d'accés que permet l'entrada tant als vestidors com a les pistes a tots els usuaris de la reserva.

La clau s'ha de retornar un cop finalitzat l'hora de lloguer de pista, en un termini màxim de 15 minuts. Si la clau no es retorna dins del termini especificat anteriorment, es penalitzarà amb l'import corresponent al lloguer de pista cada hora que s'excedeixi del termini.
Les reserves no es poden anul·lar ni canviar, excepte en cas de pluja.